Locatie

Dit jaar strijkt De Dag van het Vastgoed neer in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord. De imposante industriële locatie van ruim 5000 m2 is na decennialang gebruik als fabriekshal in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie.

De hal is gelegen in Amsterdam-Noord aan 't IJ. Dit gebied is volop in ontwikkeling en verandering lijkt de enige constante. Kortom, de perfect locatie voor De Dag van het Vastgoed met als thema 'Changes & Chances'.

 


Adres

Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
Route


Parkeren

Speciaal voor de bezoekers van De Dag van het Vastgoed is op loopafstand van De Kromhouthal een parkeerterrein beschikbaar. U kunt daar gratis parkeren. Het parkeerterrein wordt duidelijk aangegeven op de aanrijroute. Het aantal plaatsen is mogelijk niet voldoende indien alle bezoekers individueel met een auto komen. Probeer daarom zoveel mogelijk te carpoolen. 
 


Rijke historie

De Kromhouthal dankt zijn naam aan de rijke historie van de hal en het omliggende gebied. Vroeger was dit de thuisbasis van de Kromhout, producent van grote scheepsmotoren. Jarenlang was het terrein het decor van noeste arbeid.

Die rijke historie wordt niet alleen in de naam gekoesterd, maar is ook nog steeds overal zichtbaar en voelbaar en geeft elk event extra glans.