Over

Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij – hét evenement voor de woningmarkt in Nederland – en een meer dan geslaagde eerste De Dag van het Vastgoed, organiseert VastgoedPRO in 2018 een nieuwe editie van dit grootschalige evenement. Een dag vol inspiratie, volop netwerkmogelijkheden, een ontspannen ambiance, inspirerende locatie en een prikkelend thema zijn de gegarandeerde ingrediënten. 

De Dag van het Vastgoed richt zich op professionals in de woningmarkt. Dat zijn niet alleen makelaars, taxateurs en bouwkundigen. Ook financieel adviseurs, notarissen en andere professionals die het programma en de opzet van het event aantrekkelijk vinden, zijn van harte welkom.

Bekijk de impressie van De Dag van het Vastgoed 2017:

Thema 2018: Changes & Chances

Tijdens De Dag van het Vastgoed 2018 geven we antwoord op de vraag hoe professionals in de woningmarkt hun kansen kunnen pakken in een markt waarin verandering de enige constante lijkt te zijn. Het evenement is gratis toegankelijk voor makelaars, taxateurs, bouwkundig keurders en andere professionals op de woningmarkt.

Het thema van De Dag van het Vastgoed editie 2018 is daarmee actueel en zal de zintuigen prikkelen.

Meld u dus snel gratis aan

 


Centraal themabeeld van De Dag van het Vastgoed 2018: