Sprekers

Anouschka Laheij (dagvoorzitter)

Anouschka Laheij heeft ruim 8 jaar ervaring in het optreden als gespreksleider op uiteenlopende podia. Zij is gespreksleider, dagvoorzitter, interviewer en moderator. Dankzij haar achtergrond als politicoloog en psycholoog weet zij haar journalistieke scherpte te combineren met een hoge mate van human interest.

Tom Coronel

Tom Coronel loopt al jaren mee in de internationale autosport. Zo heeft hij vele overwinningen behaalt in verschillende klasses en is hij samen met zijn broer Tim, deelnemer van Le Dakar. Naast het racen runt hij een aantal zeer succesvolle webshops. Tom is gestart met deze webshops in een tijd dat de internet-bubble uiteen spatte. Hij zag de kansen in deze tijd vol veranderingen en deelt deze graag op energieke en humoristische wijze.

 

Erik Scherder

Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij is bekend geworden bij het grote publiek door zijn optreden bij o.a. DWDD University en Dreamschool. Erik zal tijdens De Dag van het Vastgoed ingaan op de manier waarop onze hersenen omgaan met verandering en hoe dat ons beperkt of.... juist kansen biedt.

Gerard de Gier

Gerard heeft 12 jaar gewerkt als bestuurder bij de Hoekstra & van Eck Groep. Vorig jaar is hij gestart met zijn eigen bedrijf EffyTOOL dat zich focust op de verbetering van de organisatie/ processen van dienstverleners waarbij hij zich uiteraard vooral focused op de makelaardij en financiele dienstverlening. Gerard is vernieuwer, innovator, generalist en strategisch oplosser. Hij ziet kansen in verandering en past dus geheel in het thema van De Dag van het Vastgoedgoed, editie 2018.

Arthur Baanders

Arthur Baanders is specialist op het gebied van Smart buildings. Hij neemt u mee in de nieuwe (internationale) ontwikkelingen die snel hun weg lijken te vinden naar de Nederlandse woningmarkt. Arthur staat als consultant binnen deze markt dagelijks in contact met zowel bouwers en ontwikkelaars en aanbieders van technologische oplossingen.

Jan-Kees Duvekot

Jan-Kees is ondernemer én bestuursvoorzitter van Vastgoedpro. Met één been in de klei en het andere been onder de vergadertafel focust hij op de werkelijke meerwaarde van een beroepsvereniging. Tijdens zijn inleiding zal Jan-Kees dieper ingaan op het thema van de dag en met u kijken naar welke kansen verandering voor u biedt.

Wiebe Tamminga

Wiebe is werkzaam bij Planviewer BV en heeft veel kennis op het gebied van ruimtelijke plannen en informatie over het Kadaster. In de workshop “De verschillen in bestemmingsplannen” leert hij u hoe u snel antwoord krijgt op de volgende vragen: Wat is de bestemming van een object? Waar vind ik de bestemmingsplankaart? Wat is het  vigerende plan? Waar vindt u de waarheid over een bestemming van een object?