Select Page

De Dag van het Vastgoed

Powered by: Vastgoedpro

Dagvoorzitter

vanaf 13:00 uur

Froukje de Both werd geboren op 20 april in Amsterdam. Froukje staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon en reist op 30 november speciaal af naar het AFAS Theater in Leusden om ervoor te zorgen dat deze dag van een leien dakje gaat.

Vanaf 2007 presenteerde Froukje op RTL 4 het succesvolle programma ‘TV Makelaar’. In dit programma krijgen radeloze huiseigenaren hulp bij de verkoop van hun moeizaam verkoopbare huis. In het programma werkte zij samen met een team van deskundigen. Pieter van Tuinen is de financieel expert en Bob Sikkes de bouwdeskundige van De TV Makelaar.  Froukje presenteerde het programma 9 seizoenen lang dat wekelijks een miljoen kijkers trok. 

Sprekers plenair

vanaf 13:00 uur

Steven van Belleghem

Key-note speaker met meer dan 1.000 presentaties
in 40 landen op het gebied van klantbeleving.

Steven Van Belleghem is een enthousiasteling op het gebied van klantbeleving! Zijn missie is om bedrijven te inspireren om meer klantgericht te worden. Steven gelooft in het combineren van gezond verstand en een empathische menselijke benadering, het spelen van het lange spel en het nemen van sociale verantwoordelijkheid om keer op keer het hart en de zaken van klanten te winnen.

Hanneke Vogels

Expert op het gebied van klantbeleving in combinatie
met technologie.

Hanneke legt uit hoe bedrijven technologie kunnen benutten om klantgerichtheid te bevorderen en te ondersteunen, en hoe digitale tools kunnen helpen om klantinteracties te personaliseren en te verbeteren. Zij bespreekt welke tools men morgen makkelijk kan inzetten om de klantbeleving nog beter te maken. 

Frits Wester

Politiek verslaggever sinds 1994.

Waarom moet de makelaar de klant centraal zetten? En hoe doen ze dat in politiek Den Haag? En waarom doen ze dat daar op die manier? Frits vertelt wat de impact is van politieke beslissingen op het werkveld van de vastgoedprofessional, en ook wat voor impact dit heeft op consumenten.

Foto: ©Edwin Smulders

Sponsors

De Dag van het Vastgoed is een initiatief van Vastgoedpro.
Onze sponsors maken De Dag van het Vastgoed mogelijk:

Hoofdsponsors:

 Sponsors zilver:

 Sponsors brons:

Overige sponsors:

Onze gegevens:

Vastgoedpro
T.N.V. Dag van het Vastgoed

De Schans 19-41
8231 KA Lelystad
0320-714500