Training

Training Technologie en Vastgoed

Wilt u De Dag van het Vastgoed optimaal benutten? Meld u dan aan voor de Training Technologie en Vastgoed in de ochtend. Dat maakt uw dag compleet en zo gebruikt u uw tijd efficient.

Deelname aan de training levert u PE-uren op:

- 3 uur in de vrije ruimte bij het NRVT
- 3 studie uren VastgoedCert (Wonen/BV) 
- Vastgoedpro PE-uren

Aansluitend volgt het reguliere programma van de Dag van het Vastgoed inclusief lunch. Meld u dus snel aan inclusief de training

 


Inhoud training

Een drietal sprekers (Maurice van Sante van het ING Economisch Bureau, Arthur Schippers van PC Kwadraat en Ortec) nemen in een interactieve sessie de deelnemers mee in de nieuwe mogelijkheden die de markt veroveren.

Tijdens de training wordt antwoord gegeven op vragen zoals:

Wat betekent het digitaliseren en visualiseren van allerlei vastgoeddata alsmede demografische, sociale en economische data voor het inzicht in de vastgoedmarkt van vandaag én morgen?

Wat doen ontwikkelingen zoals Proptech met de ontwikkelingen van onze gebouwde omgeving?

En hoe kunnen we als makelaars en taxateurs slimmer gebruik maken van AVM in onze dagelijkse praktijk?

Deze training helpt u uw visie te vormen op techniek en vastgoed waarbij gekeken wordt naar de toekomst die ons staat te wachten. Daarbij wordt dat heel pratisch vertaald naar praktijk van vandaag. Welke kansen liggen er voor vastgoedprofessionals door juist nu in te spelen op deze ontwikkelingen? 

Oftewel, hoe haalt u kansen uit deze veranderingen?

 

Deelnamekosten training

De kosten van deelname aan de training in de ochtend bedragen € 49,- (ex BTW) voor leden van VastgoedPRO en voor overige professionals € 149,- (ex BTW). U ontvangt separaat een factuur hiervoor. Let op: u kunt vanaf heden niet meer kostenloos annuleren voor de training. Dat was alleen mogelijk tot 31 oktober. Zie voorwaarden

 

Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door: